wandelen met

Wandelen met Footballskills Drenthe

Voetbalschool

Wandelen met Footballskills Drenthe

Een nieuw initiatief van Niels Maagd van Football Skills Drenthe was zaterdag een groot succes. Binnen een paar dagen was het maximale aantal deelnemers al bereikt. De zon, een koffiekar en natuurlijk de mooie wandeling deden de rest.

Maagd was laaiend enthousiast na afloop. Zestien wandelaars deden mee, startpunt was de ijsbaan in Holthe, waarna een mooie wandeling van ongeveer 7 km volgde door Lieving, Makkum en Holthe. Maagd: ‘Het was supergezellig en onderweg werden mooie verhalen verteld. Het was mooi te zien hoe onderlinge contacten ontstonden.’

Voor de eerste wandeling was de groep in vieren gedeeld. Onder begeleiding van Johan Götz, Aleida Dries, Arjan Jonkers en Niels Maagd werden vier groepjes gemaakt en werd in tweetallen, met inachtneming van de anderhalve meter, gewandeld.

Sport en bewegen zijn buitengewoon belangrijk en Maagd houdt zich daar al jaren mee bezig. Toch was het ook voor hem een grote verrassing dat in de gemeente Midden-Drenthe blijkbaar een grote behoefte bestaat aan dergelijke wandelingen.

Het gezelschap was gemengd, met dertigers, maar ook 40+, 50+ en zestigers.

Kortom, Maagd was na afloop een tevreden man en had onderweg ook nog nieuwe ideeën opgedaan. ‘Na dit succesvolle begin gaan wij dit herhalen, telkens vanaf een andere locatie. De wens is een soort Midden-Drenthe trektocht te organiseren in de zomer.’

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!